آموزش آنلاین در مقایسه با روش سنتی ویژگی های خوب زیادی را ایجاد می کند. استفاده صحیح از هوش مصنوعی به روش های آموزش کمک می کند. آموزش آنلاین باشد یا نه، دانش آموزان عاشق کلاس های تعاملی هستند که در آن احساس اشباع نمی کنند. هوش مصنوعی می تواند به ایجاد چنین بستر جالب و مفیدی کمک کند. این سبک آموزش محدود به گروه سنی خاصی نمی شود و بنابراین روش های بیشمار و متنوعی برای آموزش از طریق هوش مصنوعی وجود دارد. پیاده سازی فناوری در آموزش و پرورش، قالب تجربه یاددهی-یادگیری را نیز تغییر داد. بنابراین هوش مصنوعی دقیقاً چه نقشی در آموزش دارد و با وجود مغایرت های احتمالی، از آموزش آنلاین چه انتظاری باید داشت؟
هوش مصنوعی تغییرات شگفت انگیزی در بخش آموزش و پرورش به ارمغان آورده است. هم دانش آموزان و هم موسسات آموزشی، از نتایج کاربرد هوش مصنوعی در آموزش بهره مند می شوند. AI یا هوش مصنوعی می تواند به طور چشمگیری بر آینده صنعت آموزش و پرورش ما تأثیر بگذارد.
ارائه دهندگان فن آوری های مختلفی، محصولات هوش مصنوعی را معرفی می کنند تا نسل جدیدی از آموزش را گسترش دهند.
اولین و مهمترین تغییری که همه تجربه می کنن، تغییر روش آموزش از برنامه درسی خطی به یادگیری پروژه محور/مهارتی است. این امر باعث می شود که دانش آموزان مهارت هایی مانند حل مشکل، ارتباط موثر و غیره را که در زندگی کاری در آینده ضروری است، بیاموزند. همچنین گفته می شود فناوری آموزشی به افزایش مشارکت دانش آموزان کمک می کند، اگرچه چنین چیزی را تضمین نمی کند.
تصاویر بهتر و یادگیری تجربی از طریق برنامه های کاربردی یادگیری تعاملی کمک زیادی به جلب توجه دانش آموزان می کند. ویژگی ابری هوش مصنوعی در یادگیری مجازی، امکان بازدید مجدد از سخنرانی ها و مطالب مورد مطالعه را حتی پس از اتمام کلاس را فراهم می کند. معلمان همچنین می توانند تجربه یادگیری را برای هر دانش آموز شخصی سازی کنند، زیرا هوش مصنوعی فناوری ردیابی پیشرفت هر دانش آموز را تسهیل می کند.
اگر چه هنوز خیلی زود است که کلاس های درس روباتیکی را ببینیم، با این حال هوش مصنوعی در آموزش، به دلیل توانایی آن برای انطباق و ارائه برنامه های آموزشی سفارشی، در حال تبدیل شدن به یک ابزار آموزش موثر است. ابزار های مبتنی بر هوش مصنوعی، همانند یک معلم، به ارزیابی سطح فعلی درک فرد، شناسایی شکاف ها و ارائه پیشنهادات متناسب کمک می کنند.
کلاس های مجازی دارای مزیت هوش جمعی هستند. دانشآموزان میتوانند هر آنچه را که برای مفهوم خاصی که در کلاس تدریس میشود مرتبط و جالب میدانند به اشتراک بگذارند. باز هم، مشارکت در کلاس در نهایت به دانشآموز بستگی دارد، هوش مصنوعی میتواند اطمینان دهد که شانس این اتفاق بیشتر میشود. هوش مصنوعی دروازه های خلاقانه زیادی را برای دانش آموزان و معلمان باز می کند. تکالیف برای دانش آموزان می تواند متفاوت باشد. توانایی ها و دانش خود را فراتر از کتاب های تجویز شده به نمایش بگذارند که به نوبه خود باعث می شود که آنها نسبت به کار خود اطمینان بیشتری داشته باشند. بنابراین، معلمان می توانند تمایل هر دانش آموز را از سنین پایین به میزان قابل توجهی دریابند.
آموزش آنلاین همچنین می تواند مشارکت خانواده را افزایش دهد که عامل مهمی در رشد دانش آموزان است. معلمان می توانند مطالب بهتری را برای دانش آموزان به صورت آنلاین پیدا کنند و عملکرد آموزشی خود را از طریق بازخورد سازنده مستقیم/غیر مستقیم از والدین و دانش آموزان بهبود بخشند. در حال حاضر موانع زیادی در این نوع آموزش وجود دارد. دسترسی نابرابر به ابزارهای فناوری وجود دارد و معلمان هنوز بهترین استفاده از هوش مصنوعی را در آموزش درک نکرده اند. علاوه بر این، تعامل بیش از حد با دستگاه ها منجر به بسیاری از مشکلات سلامتی می شود.
هوش مصنوعی چگونه موجب تحول صنعت آموزش و پرورش می شود؟
در حال حاضر در کشورهای توسعه یافته، کاربرد هوش مصنوعی در بخشی از زندگی عادی شده است. از این تکنولوژی در سیستم های پارکینگ اتوماتیک، سنسورهای هوشمند برای گرفتن عکس های دیدنی و دستیار شخصی استفاده می کنند. به طور مشابهی، کاربرد هوش مصنوعی در آموزش و پرورش نیز احساس می شود، و روش های تدریس سنتی به طور چشمگیری در حال تغییر هستند.
با توجه به کاربردهای فراوان هوش مصنوعی در صنعت آموزش و پرورش، حضور در دنیای آکادمیک راحت تر و شخصی تر می شود. کاربرد هوش مصنوعی در آموزش، نحوه یادگیری را تغییر داده است، زیرا با آن، مواد آموزشی برای همه از طریق دستگاه های هوشمند و رایانه ها قابل دسترس می باشند. امروزه دانش آموزان برای تحصیل نیازی به حضور فیزیکی در کلاس ها ندارند، تا زمانی که کامپیوتر و اتصال به اینترنت داشته باشند. هوش مصنوعی خودکار سازی وظایف اداری را ممکن می کند زمان لازم برای انجام وظایف دشوار برای موسسات را به حداقل می رساند، به طوری که مربیان می توانند زمان بیشتری را برای دانش آموزان صرف کنند. خب اجازه دهید در مورد تحولاتی که توسط AI در آموزش و پرورش ایجاد شده است صحبت کنیم.
یک – ساده سازی وظایف اداری با کاربرد هوش مصنوعی در آموزش
هوش مصنوعی می تواند با خودکار کردن کارها، وظایف اداری را برای معلمان و موسسات آموزشی آسان کند. مدرسان زمان زیادی را صرف تصحیح امتحان ها، ارزیابی تکالیف و ارائه پاسخ های صحیح به دانش آموزان خود می کنند. اما می توان از تکنولوژی برای خودکار سازی کارهایی مثل تصحیح آزمون آنلاین و نمره دهی استفاده کرد که در آن چندین آزمون هم زمان و بدون دردسر تصحیح شوند. این به این معنی است که اساتید به جای صرف زمان زیاد برای نمره دهی، وقت بیشتری برای دانش آموزان خود خواهند داشت. البته ما بیشتر از این از هوش مصنوعی انتظار داریم. در واقع، ارائه دهندگان نرم افزار، روش های بهتری برای نمره دهی به پاسخ های کتبی و مقالات نرم افزاری در چنته دارند. اداره دیگری که از هوش مصنوعی به میزان زیادی بهره می برد، کادر مدیریت پذیرش مدرسه است. هوش مصنوعی انجام خودکار کارهای طبقه بندی و پردازش کارهای کاغذی را ممکن می کند.
دو – محتوای هوشمند
هوش مصنوعی در آموزش و پرورش در کنار هم پیش می روند و تکنیک های جدید می تواند همه آن چیزی باشد که مطمئن شویم تمام دانش آموزان خواهند توانست به نهایت موفقیت علمی و تحصیلی خود برسند. محتوای هوشمند یکی از موضوع های داغ امروز است. این تکنولوژی در حال حاضر به یک محیط کلاس رسیده است. محتوای هوشمند همچنین شامل محتوای مجازی مانند ویدئو کنفرانس و سخنرانی های ویدئویی است. سیستم های هوش مصنوعی از برنامه های سنتی برای ایجاد کتاب های درسی برای موضوعات مختلف استفاده می کنند. در نتیجه، کتاب های درسی دیجیتالی می شوند و برای آموزش دانش آموزان مختلف با هر سطحی و نمره ای و تمام سنین تحصیلی ایجاد می شوند. یک نمونه از این مکانیزم ها، Cram101 می باشد که از کاربرد هوش مصنوعی استفاده می کند تا محتوای کتاب ها را قابل فهم کند و با خلاصه کردن فصل ها، فلش کارت ها و آزمون های کاربردی یادگیری را آسان می کند. رابط کاربری دیگر، AI Netex Learning است که اساتید را قادر می سازد تا برنامه های آموزش الکترونیکی و اطلاعات آموزشی را بین هزاران دستگاه ایجاد کنند. Netex شامل برنامه های کمکی آنلاین، طنز و فیلم های تصویری می باشد.
سه – یادگیری شخصی سازی شده (personalized learning)
برنامه های درسی سنتی با توجه به میانگین جمعیت خدمت رسانی کنند. برنامه درسی به گونه ای طراحی می شود که تا جای ممکن برای ۸۰ درصد از متوسط دانش آموزان مناسب باشد. با این حال، دانش آموزانی که در ۱۰ درصد بالا قرار دارند، به سختی می توانند از همه پتانسیل خود استفاده کنند و به نهایت هدف خود برسند. اما وقتی هوش مصنوعی معرفی شود، لزوما جایگزین معلم ها نمی شوند، اما آنها می توانند با ارائه توصیه های شخصی به هر دانش آموز، بسیار بهتر عمل کنند. هوش مصنوعی تکالیف کلاسی و همچنین امتحانات نهایی را برای هر دانش آموز سفارشی سازی می کند تا مطمئن شویم که دانش آموزان بهترین کمک ممکن را دریافت می کنند.
حقیقات نشان می دهد که بازخورد فوری یکی از کلید های آموزش موفق است. از طریق برنامه های آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی، دانش آموزان پاسخ هایی هدفمند و سفارشی از معلمان خود دریافت می کنند. معلمان می توانند مباحث درس را در راهنماهای مطالعه ای هوشمند و فلش کارت ها بگنجانند. آنها همچنین می توانند با توجه به چالش های یادگیری آنلاینی که در هنگام مطالعه مواد درس با آنها روبرو هستند، به دانش آموزان آموزش دهند. بر خلاف گذشته، دانش آموزان کالج دسترسی دانش آموزان به اساتید گسترده تر می شود. با استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در آموزش، سیستم های آموزشی هوشمند، مانند Carnegie Learning، می توانند بازخوردی سریع ارائه دهند و به طور مستقیم با دانش آموزان کار کنند. حتی اگر این روش ها هنوز در مراحل ابتدایی خود باشند، آن ها به زودی به معلمان دیجیتال کامل تبدیل خواهند شد تا به دانش آموزان با هر نیاز آموزشی کمک کنند.
چهار – یادگیری جهانی
آموزش و پرورش هیچ محدودیتی ندارد و هوش مصنوعی می تواند به از بین بردن مرزها کمک کند. فناوری، با تسهیل یادگیری هر درس از هر نقطه در سراسر جهان و در هر زمان، تحولات شدیدی را با خود به ارمغان می آورد. کاربرد هوش مصنوعی در آموزش، دانشجویان را با مهارت های اساسی IT تجهیز می کند. با اختراعات و ابتکرات بیشتر، دوره های گسترده ای از دوره های آموزش آنلاین در دسترس خواهد بود و با کمک هوش مصنوعی، دانش آموزان از هر کجا که باشند، خواهند توانست به یادگیری بپردازند.
پنج – کارآیی های جدید با کاربرد هوش مصنوعی در آموزش
هوش مصنوعی فرآیندهای فناوری اطلاعات را بهبود می بخشد و کارایی های جدیدی ایجاد می کند. به عنوان مثال، برنامه ریزهای شهری می توانند از آن برای کاهش حمل و نقل و بهبود ایمنی عابران پیاده استفاده کنند. به طور مشابه، مدارس بزرگ می توانند با کمک آن روش های مناسبی را برای جلوگیری از گم شدن دانش آموزان در جمعیت در راهرو ها را به کار گیرند. هوش مصنوعی همچنین می تواند در مدل سازی داده های پیچید مورد استفاده قرار گیرد تا به بخش عملیات امکان ساخت پیش بینی های مبتنی بر داده ها را دشاته باشند. این به نوبه خود، اجازه برنامه ریزی مناسب برای آینده، به عنوان مثال تعیین صندلی ها در کارهای مدرسه و یا سفارش غذا از کافه تریاهای محلی را می دهد. همچنین، مدارس می توانند از مشکلات ناشی از برقراری نظم افراطی اجتناب کنند و هزینه ها صرفه جویی کنند. با این کارآیی های جدید، هوش مصنوعی می تواند در حوزه آموزش و پرورش نقش داشته باشد. حقیقت این است که فناوری های نوین با هزینه های اولیه ای برای نصب و آموزش همراه هستند. اما در نهایت، این هزینه ها در مقابل نتایجی که آن ها به ارمغان می آورند ناچیز هستند. فناوری در طول زمان ارزان تر می شود.
یک مطالعه منتشر شده توسط eSchool News نشان می دهد که تا سال ۲۰۲۱، میزان استفاده از هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری به میزان ۴۷.۵ درصد افزایش خواهد یافت. تاثیر این تکنولوژی از پایین ترین سطح تحصیلات تا موسسات آموزش عالی احساس خواهد شد. کاربرد هوش مصنوعی در آموزش ، تکنیک های یادگیری سازگار با ابزارهای سفارشی برای بهبود تجربیات یادگیری را ایجاد خواهد کرد. هوش مصنوعی ممکن است به دانش آموزان به گونه ای کمک کند که مسیرهای شغلی خود را بسته به اهدافشان چگونه در نظر بگیرند و به آنها کمک می کند تا به آن ها فراتر از دانشگاه ها کمک کنند.
باید منتظر ماند… فقط زمان می تواند تاثیر نهایی کاربرد هوش مصنوعی در آموزش مجازی را به اثبات برساند.
قوانین ارسال دیدگاه
لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید: